Αυτή είναι η σύζυγος του Τατσόπουλου


Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι από τους ανθρώπους που νοιάζεται και πολύ για αυτό που λανθασμένα κάποιοι ονομάζουν «πολιτικό πολιτισμό». Βέβαια, μερικές φορές αυτή του η «αυθεντικότητα» τον οδηγεί και σε λάθος «μονοπάτια», με κορυφαίο αυτό της δήλωσης περί «σεξ με τη μισή Αθήνα». Σχήμα λόγου ήταν βέβαια, αλλά παρεξηγήσιμο επίσης.

Κι επειδή πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το οικογενειακό status του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα, ιδού ποια είναι η τωρινή σύζυγός του.

Η Ελένη Νικολαϊδου είναι επιτυχημένη δικηγόρος και γνωρίστηκε με τον Πέτρο Τατσόπουλο το 2000. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2004, με πολιτικό γάμο και το 2008 ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους.


Ο γάμος με την Ελένη Νικολαϊδου ήταν ο δεύτερος για τον βουλευτή, αφού είχε προηγηθεί αυτός με την ηθοποιό, Άννυ Λούλου, με την οποία απέκτησαν έναν γιο που τώρα είναι 19 ετών.

Τις φωτογραφίες του ζευγαριού παρουσίασε σήμερα το «Πρώτο Θέμα» από παλαιότερη φωτογράφηση για το θέμα «ζευγάρια που έμειναν ερωτευμένα».